Fergeteges Fitt-eb Futófesztivál

Fergeteges Fitt-eb Futófesztivál

2018-11-17 08:00:00 - 2018-11-17 18:00:00

A Magyar Versenyagár Egyesület utolsó idei pályaversenye!

Szeretettel várjuk korra, nemre, fajtára való tekintet nélkül az edzeni vágyó kutyákat és gazdáikat őszi versenyünkre, ahol egyenlő esélyekkel indulnak profik és kezdők egyaránt!

Agárpálya versenykiírás
1. Indulási feltételek A verseny nyílt, így tagkártyával nem rendelkezők is nevezhetnek. A versenyen az indítás trénereink által kézből, illetve haladó kutyánál boxból ( zárt/elől zárt) történik. A verseny előtt a regisztrációs linken történő nevezéssel és a regisztrációs díj helyszínen történő megfizetésével lehet indulni. A versenyen a szervezők kutyái természetesen nem indulnak.

2. Díjazás: Minden ház első 3 helyezettje tárgyi és éremdíjazásban részesül. MINDEN induló ajándékban részesül.

3. Házak: marmagasság szerinti beosztásban, részletek az eseménynél posztokban és a jelentkezési lapon. ( amennyiben egy házban nincs meg az elegendő -minimum 3- kutya, úgy összevont csoportokat alakítunk ki ).

FAJTACSOPORTOK - amennyiben megfelelő számú jelentkezés érkezik, úgy fajtacsoportok (agár, bulltípusú stb.) alakulhatnak.

4. Versenyszabályok: A versenyen minden kutya önmagával versenyez. Két futamot futnak azonos távon, melyeknek a különbsége alapján állapítjuk meg a sorrendet - minél kiegyensúlyozottabb a kutya, minél közelebb van egymáshoz a két futott ideje, annál jobb az eredmény. Az időkülönbségek abszolútak, nem számít, hogy az első vagy második futama a gyorsabb. Távok: a házakon és a fajtacsoportokon belül lehetőség van a távok megbeszélésére az indulók között. Haladóknál lehetőség van a társas futamokra is, megegyezés szerint. KEZDŐK kizárólag egyénileg indulhatnak.

5. Pontverseny: A versenyen való részvételért az éves pontversenyünkben 5 pont, versenyhelyezésekért 8-6-5-3-2-1 pont az első hat helyezettnek, esetleges különdíjakért 5 pont jár.

6. Nevezési díj: távtól függetlenül kutyánként 5000 forint.

2351 Alsónémedi Főúti erdő 11. (Magyar Versenyagár Egyesület)

Web: https://www.facebook.com/events/2206505932694895/

2351 , Főúti erdő 11. (Magyar Versenyagár Egyesület)
Kutyás események