Belvárosi Kutyafesztivál

Belvárosi Kutyafesztivál

2019-05-04 10:00:00 - 2019-05-04 17:00:00

Kutyabarátok és örökbefogadók családi találkozója.Egy nap, egy helyszín, két színvonalas esemény a Vigyél Haza Alapítvány és a Belváros összefogásával!

Gyere el a belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényére, ahol családi programokkal, szórakoztatóan hívjuk fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására!

A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várjuk, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutya Sétáltató Nap keretében, önkénteseink segítségével kipróbálhatod, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.

Az izgalmas programokon, számos közismert és népszerű meglepetésvendég segíti a rendezvény sikerét, és önkénteseink munkáját. Az egész napos bulin, minden szolgáltatás ingyenes!

Kutya-gazdi fotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyakereső alkalmazás, kutyás bemutatók, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény várja az érdeklődőket. (további programok és résztvevők egyeztetés alatt).

Az idén tíz éves alapítvány külön szeretettel várja, azt az 1000 családot, akik közreműködésünkkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket.

A számtalan kutyás programot, az alapítvány sátrainál, akusztikus zenét játszó fiatal zeneművészek is színesítik.

Rendezvénnyel párhuzamosan, a Belváros önkormányzata, az Olimpiai parkban Belvárosi Családi Pikniket is tart, egész napos gyerekprogramokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást. A pikniken zenei programok, koncertek, kézműves foglalkozások, mutatványosok, játszótéri programok, bábszínház, és sportprogramok várják az érdeklődő, gyerekes családokat.

 

1055 Budapest, 05. kerület Olimpiai park

Web: https://www.facebook.com/events/2111810955599158/

1055 , Olimpiai park
Kutyás események