A pozitív nevelés csodái

A pozitív nevelés csodái

2020-01-10 18:00:00 - 2020-01-10 20:30:00

Tanítás, nevelés, viselkedésmódosítás, gátlás építés pozitívan.

Miről fog szólni az előadás?
Elsősorban a tudatos és pozitív személet lehetőségeiről és működéséről a kutyanevelésben. Hogy mi a baj büntetéssel és miért nem hatékony igazán. Hogy miként lehet úgy nevelni egy kutyát, hogy ne legyen szükség a büntetésre. Hogyan tanítsd meg a kutyádat jó döntéseket hozni, kérdezni, hogyan alakíts ki jó szokásokat nála és egy bizalmon épülő kapcsolatot.

Szó lesz arról is, hogy milyen elvek, trendek vannak a kutyakiképzésben, hogyan változott ez az idők folyamán és mi várható a közeljövőben.

Előadó: Vámosi-Nagy Nóra, a Klikk c. könyv szerzője, a Hozz ki többet kutyádból és a Programok Hatlábon vezető oktatója

"Fontosnak tartom, hogy egy szakember folyamatosan képezze magát és tudjon fejlődni, változni. Egy kutyakiképzőnek a nehezebb eset kutyák segítenek ebben a legtöbbet, akiknél a régebbi technikák nem sikeresek, ezért kutatásra, tanulásra ösztönzik. Így ástam bele magam én is a pozitív szemléletbe egyre inkább és minél többet tapasztalok, annál jobban szeretem. Ezt az élményt szeretném mások számára is elérhetővé tenni."

Az előadás kb. 2 órás, utána hagyunk időt a kérdéseknek, beszélgetésnek.

A részvételi díj: 5.000.-/fő. A helyek számra korlátozott, előre utalás esetén tudjuk biztosítani a foglalást.

???? • A részvételhez regisztráció szükséges! Jelentkezésedet akkor veheted véglegesnek, ha azt visszaigazoltuk e-mailben. A találkozó pontos helyét is akkor küldjük el. Kérjük ezt töltsd ki: https://forms.gle/AoiaRKw3e2TVTbqu7

"Szinte minden megtanítható a kutyának pozitív megerősítéssel, még a tiltás is. - Az együttműködő, boldog, motivált kutyáért."

1116 Budapest, 11. kerület Hunyadi János út 4.

Web: https://www.facebook.com/events/2520102791555046/

1116 , Hunyadi János út 4.
Kutyás események