E-mail: pet4you@pet4you.hu

Állati nagy kihívás - június

Ismersz egy szuper kutya-gazdi párost, akik szívesen képeznék magukat? 
Rosszalkodik, húzza a pórázt, megrágcsál otthon mindent? Szeretnéd, ha lehetőségük adódna elmélyíteni a kapcsolatukat, miközben mindketten fejlődnek? És még nyernél is?

Vegyél részt a Pet4You és a Kutya Guru Kutyaiskola közös nyereményjátékán!

JÁTÉK MENETE

Nevezés a játékra

 1. Likeold a Pet4You Facebook oldalát: https://www.facebook.com/Pet4YouHU/

 2. Keresd meg Facebook oldalunkon a játékról szóló bejegyzésünket, vagy hirdetésünket, és a kép alatt kommentben jelöld meg (taggeld) azt a gazdit, akinek szívesen megnyernéd a Kutya Guru Kutyaiskola teljes, 8 hetes alap tanfolyamát!

 3. A megjelöléssel egyben te magad is nyerhetsz, egy személyre szabott kis ajándékcsomagot, melyet az alapján állítunk össze, hogy kutyusod, vagy cicád van!

 4. Oszd meg a posztot, hogy minél több emberhez eljusson a játékunk
   

Sorsolás

A kommentben jelentkező játékosok, és az általuk megjelölt kutya-gazdi párosok június 30. 20:00-ig nevezhetnek a játékra, ezt követően sorsolás útján fogjuk kiválasztani a győzteseket! Ne feledd, nem csak az általad megjelölt személy, hanem vele együtt te is nyerhetsz!

(A játékot Facebookon megosztani nem kötelező, de lehetséges!)

Eredményhirdetés

A játék két győztesét július 1-én Facebook oldalunkon tesszük közzé, a nyertes gazdikat pedig Facebook üzenetben értesítjük.

Nyeremény

Az ÁLLATI NAGY KIHÍVÁS júniusi nyereménye a Kutya Guru Kutyaiskola jóvoltából:

 • A kommentben megjelölt kutya-gazdi párosnak:
  egy 35.000 Ft értékű, 8 hetes alap tanfolyam a város egyik legjobb kutyaiskolájába, a Kutya Guru Kutyaiskolába. A pozitív megerősítésre épülő oktatás során nem csak a legfontosabb tudnivalókat, parancsokat, és módszereket sajátítja el a kutya és gazdája egyaránt, de kialakul közöttük egy olyan kapcsolat is, melyre építve a gazdi könnyen kezelhető, szófogadó, és megbízható társat faraghat kedvencéből, miközben az élvezi a kutyás társas tanulás, és szocializáció minden előnyét. Az órák után otthon már biztosan nem lesz kedve és energiája rosszalkodni ;)

  Az utalványt a páros egy éven belül használhatja fel az általa választott csoportos alap képzések egyikére.

   
 • A kutya-gazdi párost megjelölő játékosnak:
  egy Pet4You meglepetés ajándékcsomag, melyet a szerint állítunk össze, hogy cicád, vagy kutyusod van, így egyénre szabott nyereménnyel kedveskedhetünk nem csak a kutyás, hanem macskás követőink részére is!

FONTOS!

A nyereményjátékon csak azok vehetnek részt, akik a szabályoknak és határidőknek mind eleget tettek:

 • Az általad főnyereményre ajánlott gazdit a Facebook oldalunkon közzétett nyereményjátékra hívó posztunk alatt jelölheted meg, kommentben június 30. 20:00-ig!
 • Mindkettőtöknek likeolnia kell a Pet4you Facebook oldalát
 • Egy ember megjelölhet több kutya-gazdi párost is, akiket nevezne az alapfokú tanfolyamra, így ő maga nagyobb eséllyel indul a meglepetés ajándékcsomagért. Fontos, hogy a különböző párosokat, külön kommentben jelöld meg, ne egy kommentben ömlesztve!
 • A játékról szóló Facebook bejegyzést megosztani nem kötelező, de lehetséges, sőt nagyon örülünk neki, azonban a kommenteket csak az eredeti, általunk megosztott bejegyzés alatt tudjuk számba venni, a privát megosztások alatti kommenteket nem látjuk.
 • Az eredményt július 1-én a Pet4You Facebook oldalán hirdetjük ki, majd ezt követően a nyertes gazdit szintén Facebookon üzenetben értesítjük. 
 • Amennyiben kommentet írsz, és nevezel játékunkra a Facebookon, azzal elfogadod a játékszabályzatunkat, amelyet ITT találsz

Kérdés esetén keressétek a Pet4You csapatát e-mailben: marketing@pet4you.hu